Konceptet

Sådan kommer du i gang

Du kommer hurtigt i gang med et forløb hos FIT for LIVET.
1. Start med at tegne et medlemskab, hvorefter vi mailer dig et spørgeskema.
2. Du bliver dernæst kontaktet af vores sygeplejerske eller læge. Her gennemgår vi mål, kost, livsstil, mv.
4. Herefter får du udskrevet en recept på vægttabsmedicin.

Personligt og skræddersyet

Efterfølgende holder vi kontakt med hinanden efter behov og derudover via opfølgende spørgeskemaer, hvor vi kan følge effekten af din behandling. Kontakten er typisk via mail. Du er altid velkommen til at skrive til os, og især i starten, hvor bivirkninger og spørgsmål om dosering er mest aktuelt.

Vi kan også lægge en plan for dit videre forløb med fokus på klassiske ændringer af vaner og livsstil, så dit sunde vægttab varer ved – uden at gå på kompromis med din livskvalitet. Husk, det er ikke en kur, men en kurs. Og helst for livet.

Medicinske vægttabsforløb er vidt forskellige. Nogle har behov for megen kontakt, mens andre er helt selvkørende. Du kan selv mærke dine behov og være med til at forme dit eget forløb ud fra dine individuelle behov. Vi vil altid være rigtig glade for at kunne hjælpe dig, når du kontakter os.

Forløbet tager mindst 1-2 år, så du når i mål med dine livsstilsændringer og det maksimale vægttab, men du kan stoppe til enhver tid.

FIT for LIVET er Danmarks største online medicinske vægttabsklinik. Vi har specialiseret os ikke bare i vægttab, men i vægttab med medicin, og har +2.600 forløb bag os.

Vægttab for livet

Når man lever i en overvægtig krop, slås man ikke bare med genstridige kilo, skyld og skam, men mødes også tit med fordømmelse. For hvorfor kan man ikke bare tage sig sammen! FIT for LIVET er et virtuelt, moderne vægttabsprogram med veldokumenteret effekt.

Ud over skræddersyet medicinsk behandling får du også en personlig sygeplejerske til din rådighed, der guider dig under hele forløbet. Online og når det passer dig.

Vi sætter os grundigt ind i din livsstil, din historik og dine daglige kostvaner. Sammen lægger vi en realistisk plan, der matcher din og familiens hverdag, så du kommer i mål med drømmevægten. Med markant effekt og uden at tælle kalorier.

Se video med Jesper Nygart, lægen bag…

Afspil video

Vi hjælper dig med med at tage kontrollen og nulstille dine dårlige vaner, så dit sunde vægttab holder på den lange bane. Skal vi også guide dig til et livsforandrende forløb, du kan være stolt af?

Start med at tegne et 100% online-abonnement til én fast pris, der dækker et personligt vægttabsforløb med en sundhedscoachende sygeplejerske. Du får hjælp hele vejen til et sundt og varigt vægttab, baseret på den nyeste forskning og moderne medicin. Abonnementet er helt uden binding, og du kan opsige det når som helst.

Abonnementet har en intropris på 299 kr. hver 4. uge (ekskl. udgifter til medicin).

Hvad siges der om metoden?

”Patienterne er vilde efter vægttabsmiddel”
Ugeskrift for Læger, oktober 2022
»Min indgang er medicinsk. Den handler om at studere komplikationerne til overvægt og fedme, og der er ikke skyggen af tvivl. Vi har arbejdet meget med fedmekirurgi og ved, hvad et radikalt vægttab kan medføre, hvor stor en forbedring af hjertekarsygdomme og dødelighed sådan et vægttab giver. Fra den synsvinkel er det godt at behandle«.
Jens Juul Holst
Professor og forsker på Biomedicinsk Institut, tilknyttet Novo Nordisk Foundation
Scroll to Top