Vælg en pen

Vælg den ønskede dosis i mg

mg
Maks Min
Kliks
,- kr./dosis
Indhold for Kategori A
Indhold for Kategori B
Indhold for Kategori C
Indhold for Kategori D

Vigtig information

Holdbarhed

Wegovy er ret termostabilt, dvs. at selvom det er en kølevare, som sædvanligvis skal opbevares i køleskab (2-8°C), kan Wegovy opbevares i 4 uger ved en temperatur op til 30°C, og herefter lægges på køl indtil pennen tages i anvendelse, uden at Wegovy ødelægges. Dette er dog forudsat, at pakningen ikke er anbrudt.

Nedsat appetit?

Hvad gør jeg, når jeg ikke får nedsat appetit på Wegovy 0,5 mg, men jeg har fået kvalme efter andet stik med Wegovy 1 mg?

I dette tilfælde kan du forsøge med Wegovy 0,75 mg. Gå ind på Kliktælleren og find Wegovy-pennen på 1 mg ved at matche din pen og farvekoden (orange pen, 1 mg). Herefter vælger du 0,75 mg Wegovy som ønsket dosis. Resultatet skal herefter vise, at du skal klikke 54 gange. Så længe der ikke dukker en rød advarselstrekant op, betyder det, at denne dosering ikke overskrider de 6 ugers holdbarhed.

Udsolgt pen?

Hvad gør jeg, hvis jeg er på Wegovy 1,7 mg vedligeholdelsesdosis, men den pen er udsolgt, men jeg kan få 2,4 mg Wegovy på apoteket?

Igen identificerer du den pen, du har (sort pen 2,4 mg), og finder den dosis, du ønsker (1,7 mg), og resultatet vil være 51 klik. Den røde advarselstrekant kommer ikke op.