Start nu
Start nu
Applikation-Marts2024-Device-800x800px

Medlemsfordele

Nu kan du følge dit
vægttab og fremskridt
helt tæt på

Applikationen er skabt til dig, der ønsker at holde vægttabet på lang sigt. Brug vores app til at nå dine mål. Følg med i din daglige rejse mod en sundere krop.

1. Tracking af dit vægttabsmål: Opsæt ugentlige mål og tilføj ugestatus. Hold styr på dine fremskridt og resultater – dagligt / ugentligt.

2. Tracking af din træning: Opsæt dine egne mål, log din træning og se dit aktivitetsniveau (løb, gåtur, fitness workout, cykeltur og andre aktiviteter).

3. Direkte link til lægekontakt & kliktæller: Hav nem adgang til at kontakte os og bruge vores dosisberegner.

4. Læringsmoduler om sundhed og vægttab: Få brugbar viden og indsigt om sundhed, vægttab og forskning.

5. Alle diætistens råd samlet: Få løbende råd og tips, der kan hjælpe dig i dit vægttab.

6. Online fællesskab: Del dine erfaringer, resultater, spørgsmål, tips og tricks. Få støtte hos vores community af medlemmer.

7. Træningsvideoer: Få adgang til en bred vifte af follow-along træningsvideoer og moduler.

8. Opskrifter på simple og sunde retter: Se lækre opskrifter og videoer, der inspirerer og guider til velsmagende måltider. Se kalorieindhold pr. portion.

9. Madplaner og indkøbsplaner: Skab en smart oversigt over dine ugentlige måltider og planlæg nemt dine indkøb.

Kom igang med at bruge vores app

Nu kan du følge dit vægttab, kommunikere med vores sygeplejersker omkring dine fremskridt, samt se videoer med træningsforløb.

OBS:
App’en skal downloades i App Store, herefter kan du bruge den mail-adresse som du har kontakten via FIT for LIVET med og selv oprette en ny adgangskode.

Vi booster dit vægttab

Den seneste sundhedsvidenskab, lægeekspertise og solid erfaring med slankemedicin udgør FIT for LIVET. Vores program, ledet af speciallæge Jesper Nygart, er for dig, der kæmper med overvægt. Vi møder vores medlemmer uden fordomme og tilbyder to former for støtte:

Medicin: Vi anvender den nyeste, godkendte vægttabsmedicin fra Novo Nordisk for at sikre de mest effektive resultater.

Rådgivning af eksperter: Du er i trygge hænder hos erfarne specialister. Vores dygtige læger og sygeplejersker står til rådighed med individuel rådgivning efter behov. Vi følger din behandling nøje gennem opfølgende spørgeskemaer. Vi er eksperter i at håndtere bivirkninger og besvarer dine henvendelser hurtigt.

Spørgsmål & svar

Er medicinsk vægttab noget for mig?

Overvægt udgør en sundhedsrisiko og øger sandsynligheden for livsstilssygdomme. Vægttabsmedicin kan hjælpe dig med at opnå og bevare dit vægttab.

Læs om, hvem der kan få medicinsk vægttab

Her finder du info om medicinen Wegovy®

Hvordan indsprøjter jeg Wegovy®?

Medicinen skal tages som indsprøjtning én gang om ugen. Hver injektions-pen indeholder 4 doser (svarende til 4 ugers forbrug).

Det har ikke nogen væsentlig betydning, om den indsprøjtes morgen, middag eller aften. Hvis du har bivirkninger som fx kvalme, kan du eventuelt tage medicinen om aftenen.

De færreste afspritter området forinden injektionen.

Få demonstreret af speciallæge Jesper Nygart, hvordan du injicerer dig selv herunder:

Hvilke bivirkninger har Wegovy®?

Når du starter på Wegovy®, kan du opleve forbigående bivirkninger. Der er også en række sjældne bivirkninger. Det er vigtigt at kende til de mulige bivirkninger.

FIT for LIVET har et stort erfaringsgrundlag i håndtering af bivirkninger baseret på over 10.000 medicinske vægttabsforløb.

Læs om bivirkningerne

Hvor effektivt er et medicinsk vægttab?

Slankemedicin er ikke tiltænkt som en hurtig løsning, men som et supplement til livsstilsændringer, hvis vægttabet skal være varigt.

Medicinen bør kombineres med en sund kost og regelmæssig motion. Effekten af vægttabsmedicin varierer fra person til person alt efter individuelle faktorer som startvægt, kostvaner og fysiske aktivitetsniveau.

Studier har vist vægttab på 17% af startvægten i løbet af 68 uger. Forsøgspersonerne har dog samtidig kombineret medicinen med motion og et reduceret kalorieindtag.

Et nyt dansk studie har vist, at vægttabspatienter kunne opretholde deres vægttab et år efter afslutningen af medicineringen, hvis de samtidig dyrkede motion og fik pulsen op i mindst 2 timer om ugen.

Studiet konkluderer, at træning, især styrketræning og bevarelse af muskelmasse, spiller en afgørende rolle i at fastholde vægttabet. Muskelmassen modvirker samtidig, at den tabte vægt primært erstattes af fedt.

Hvad koster Wegovy®?

Din endelige pris på medicinen afhænger af din dosis. Priserne er ens for de tre laveste doser.

Se, hvad Wegovy® koster

Tag beslutningen