Priser/medlemskab

Prisen på Wegovy og Ozempic afhænger af din dosis. Priserne på medicin er fastsat af Novo Nordisk, apoteker og staten. Få overblik over tilskud og se, hvad Wegovy og Ozempic koster nederst på siden.

Dit medlemskab inkluderer

Pris hver 4. uge: 299 kr.

Sådan kommer du i gang

Du kommer hurtigt i gang med et forløb hos FIT for LIVET. Start med at tegne et medlemskab, hvorefter vi mailer dig et spørgeskema. Når du har besvaret det, bliver du kontaktet af vores sygeplejerske eller læge. Vi gennemgår mål, livsstil, kost, dosis og bivirkninger, hvorefter recept på medicin udskrives. 

Efterfølgende holder vi kontakt med hinanden efter behov og med opfølgende spørgeskemaer, hvor vi kan følge effekten af din behandling, via krypteret mail eller telefonkonsultation.

Du er altid velkommen til at skrive til os, særligt i starten, hvor bivirkninger og spørgsmål om dosering er mest aktuelt.

Forløbet tager mindst 1-2 år, så du kommer i mål med dine livsstilsændringer og det maksimale vægttab, men du kan stoppe til enhver tid.

Se video med Jesper Nygart, lægen bag…

Afspil video

Hvad koster Wegovy og Ozempic?

Medicinen er ikke inkluderet, men købes på det lokale apotek efter recept er udstedt til dig af FIT for LIVET.

Pris på Wegovy medicin

Wegovy: 4 doser svarende til 4 ugers behandling: 

0,25 mg, 0,50 mg og 1,00 mg, koster ca. 1.325 kr.
1,7 mg koster ca. 1.850 kr.
2,4 mg koster ca. 2.370 kr.

Pris på Ozempic medicin

Ozempic: 4 doser svarende til 4 ugers behandling:  

0,25 mg, 0,50 mg og 1,00 mg koster ca. 1.320 kr.
Priserne varierer på grund af parallelimport og pakningsstørrelse.

Kan jeg få tilskud til Wegovy og Ozempic?


Tilskud fra sygeforsikring “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” gruppe 1 og 2 får et tilskud på 50% til receptpligtig medicin, som det offentlige ikke giver tilskud til. Gruppe 5 medlemmer får 25% tilskud.

Medlemmer i Basis-Sygeforsikringen og Gruppe S får ikke tilskud.

Sygeforsikringen ‘danmark’ har senest oplyst, at medlemmer pr. 1. januar 2024 ikke længere kan få generelt tilskud til vægttabsmedicin. Herefter kan medlemmer kun opnå tilskud, hvis de via lægen har fået bevilget enkelttilskud fra Lægemiddelstyrelsen.

”Har været på utallige slankekure, der kun virkede på den korte bane. Og i overgangsalderen stak vægten helt af med forhøjet blodtryk og forhøjet blodsukker (prædiabetes) oveni. I dag har jeg tabt 15 kilo, holder vægten, og alle tal ser fine ud. Og der er stadig plads til at nyde livet. Det kan jeg kun takke Jesper og hans team for”.

Charlotte

Scroll to Top