Start nu
Start nu
_BUS7496_MitWerk_Gruppe-Gråvæg_800x800px

HISTORIEN BAG KLINIKKEN

Om FIT for LIVET

Vi er erfarne specialister i online vægttab med medicin.
Vores støtte og viden hjælper dig i mål med dit vægttab.
Med størst mulig effekt og færrest bivirkninger.

Vi guider dig trygt gennem din vægttabsrejse

Siden januar 2023 har FIT for LIVET opstartet mere end 8.000 patientforløb. Vi oplever stor tilfredshed blandt vores mange medlemmer, som er glade for vores forløb, kvalitet og fagekspertise. Med vores unikke erfaring og kapacitet ønsker vi at kunne gøre en positiv forskel for hver enkelt af vores medlemmer og kunne hjælpe med at bane vejen for et sundere liv.

Om Jesper Nygart

FIT for LIVET er stiftet og udviklet af speciallæge i almen medicin, Jesper Nygart, som er ansvarlig for det virtuelle vægttabsforløb. Han var grundlægger og ejer af Nygart Privathospital fra 1998 til 2016, som var blandt de første på markedet til at introducere kirurgiske og mindre invasive skønhedsbehandlinger i Danmark. Jesper Nygart solgte klinikken i 2016 til ejeren af svenske Akademikliniken – Nordens største udbyder af kosmetiske behandlinger.

Eksperter i medicinsk vægttab

FIT for LIVET tæller et hold af sundhedsfaglige specialister inden for vægttab, herunder sygeplejerske Luisa Enemærke. Luisa har flere års erfaring fra hospitalsvæsenet inden for det medicinske felt, hvor hun har arbejdet med kostplaner og kostvejledning.

Luisa og vores dygtige team guider dig sikkert gennem forløbet og hjælper dig, hvis du har spørgsmål til din behandling. Vi hjælper dig i forhold til den rette dosering af vægttabsmedicinen undervejs i forløbet, så du opnår færrest mulige bivirkninger og størst mulig effekt.

FIT for LIVET er en af Danmarks største online medicinske vægttabsklinikker, som er specialiseret ikke bare i vægttab, men i vægttab med medicin.

Jespers baggrund og vægttab

Jesper Nygart er uddannet fra Københavns Universitet og INSEAD. Han har mangeårig erfaring fra blandt andet lægemiddelindustrien, Advisory Board og virksomhedsledelse. Han var fra 1988 til 1995 nordisk og baltisk direktør i vaccineselskabet Pasteur Mérieux MSD i Sanofi-koncernen.

Jesper har selv kæmpet med overvægt i hele sit voksne liv, indtil han startede på vægttabsmedicin. Her oplevede han hurtigt epokegørende resultater og helt ny energi. I dag tager han stadig vægttabsmedicin:

“Det er kæmpestort for mig med 18 kilos vægttab og normalisering af mine kolesteroltal.”

– Jesper Nygart –

Se video med
Jesper Nygart, Speciallæge i Almen Medicin

Jesper Nygart er speciallæge i almen medicin og stifter af FIT for LIVET. Han har selv tabt sig med vægttabsmedicin.

“Min personlige kamp mod vægten og min medicinske erfaring motiverede mig til at starte FIT for LIVET. Her ønsker jeg at dele min erfaring og hjælpe andre med at opnå et varigt vægttab og større livskvalitet.”

– Jesper –

Tilsyn

Styrelsen for Patientsikkerhed har ud fra forholdene på tilsynsbesøget den 06-12-2023 vurderet, at der på FIT for LIVET ApS er:

Ingen problemer af betydning for patientsikkerheden.

Tilsynsrapport

Din BMI fortæller
om du er egnet til
medicinsk vægttab

Før du kan tilmelde dig FIT for LIVET, skal vi sikre, at du er egnet til medicinsk vægttab. Bestil abonnement og kom i gang nu.