Om FIT for LIVET

FIT for LIVET er stiftet og udviklet af speciallæge i almen medicin, Jesper Nygart, som er ansvarlig for det virtuelle vægttabsforløb. Jesper er tidligere ejer af Nygart Privathospital fra 1998-2016. Jesper hjælper dig i forhold til den rette dosering af vægttabsmedicinen undervejs i forløbet, så du opnår færrest mulige bivirkninger og størst mulig effekt.

Specialiseret i vægttab med medicin

FIT for LIVET tæller et hold af sundhedsfaglige specialister inden for vægttab, herunder sygeplejerske Luisa Enemærke. Luisa har flere års erfaring fra hospitalsvæsenet inden for det medicinske felt, hvor hun har arbejdet med kostplaner og kostvejledning. Luisa guider og vejleder dig til at trygt og effektivt vægttabsforløb.

FIT for LIVET er Danmarks største online medicinske vægttabsklinik. Vi har specialiseret os ikke bare i vægttab, men i vægttab med medicin og har +2.600 forløb bag os. 

Se video med Jesper Nygart, lægen bag…

Afspil video

Jesper Nygart er speciallæge i almen medicin og har stiftet FIT for LIVET. Han har selv kæmpet mod overvægt i hele sit voksne liv, indtil han startede på vægttabsmedicin. Her oplevede han hurtigt epokegørende resultater.

“Min personlige kamp mod vægten og min medicinske erfaring motiverede mig til at starte FIT for LIVET. Her ønsker jeg at dele min erfaring og hjælpe andre med at opnå et varigt vægttab og større livskvalitet.”

Læs Jespers egen historie her.

”Patienterne er vilde efter vægttabsmiddel”
Ugeskrift for Læger, oktober 2022
»Min indgang er medicinsk. Den handler om at studere komplikationerne til overvægt og fedme, og der er ikke skyggen af tvivl. Vi har arbejdet meget med fedmekirurgi og ved, hvad et radikalt vægttab kan medføre, hvor stor en forbedring af hjertekarsygdomme og dødelighed sådan et vægttab giver. Fra den synsvinkel er det godt at behandle«.
Jens Juul Holst
Professor og forsker på Biomedicinsk Institut, tilknyttet Novo Nordisk Foundation
Scroll to Top