Start nu
Start nu

WEGOVY® KLIKTÆLLER

Brug af Kliktæller
er på eget ansvar

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du bruger Wegovy®-pennen som foreskrevet af producenten.

Hvis du benytter Wegovy® Kliktæller, er der større risiko for at fejldosere, end hvis du benytter Wegovy®-pennen, som producenten foreskriver.

Det kan i visse tilfælde være nyttigt at finjustere doseringen ved optrapnings-bivirkninger, vedligeholdelsesbehandling, eller hvis den dosis-pen af Wegovy®, du skal bruge, er udsolgt på apoteket. Men dette bør kun gøres efter aftale med FIT for LIVET.

Bemærk:
Hvis du bruger en pen med høj dosis til en lille dosering, og holdbarheden overskrides, vil du blive advaret af en advarselstrekant.

Spørgsmål & svar

Hvordan indsprøjter jeg Wegovy®?

Medicinen skal tages som indsprøjtning en gang om ugen. Det har ikke nogen væsentlig betydning, om den indsprøjtes morgen, middag eller aften. Hvis du har bivirkninger som fx kvalme, kan du eventuelt tage medicinen om aftenen.

De færreste afspritter området forinden injektionen.

Få demonstreret af speciallæge Jesper Nygart, hvordan du injicerer dig selv herunder:

Er medicinsk vægttab noget for mig?

Overvægt udgør en sundhedsrisiko og øger sandsynligheden for livsstilssygdomme. Vægttabsmedicin kan hjælpe dig med at opnå og bevare dit vægttab.

Læs om, hvem der kan få medicinsk vægttab.

Her finder du info om medicinen Wegovy®

Hvilke bivirkninger har Wegovy®?

Når du starter på Wegovy®, kan du opleve forbigående bivirkninger.

Læs om bivirkningerne

Hvor effektivt er et medicinsk vægttab?

Slankemedicin er ikke tiltænkt som en hurtig løsning, men som et supplement til livsstilsændringer, hvis vægttabet skal være varigt.

Medicinen bør kombineres med en sund kost og regelmæssig motion. Effekten af vægttabsmedicin varierer fra person til person alt efter individuelle faktorer som startvægt, kostvaner og fysiske aktivitetsniveau.

Studieforsøg har vist vægttab på 17% af startvægten i løbet af 68 uger. Forsøgspersonerne har dog samtidig kombineret medicinen med motion og et reduceret kalorieindtag.

Hvad koster Wegovy®?

Prisen på Wegovy®  afhænger af din dosis.

Se, hvad Wegovy® koster