Start nu
Start nu

CHARLOTTE 53 ÅR - KONSULENT

Jeg har kæmpet med
overvægt hele livet

I takt med jeg blev overvægtig, fik jeg et dårligere selvværd og
talte aldrig med nogen om, at jeg var ked af min vægt.

Men efter jeg tabte mig, begyndte jeg at hvile meget mere i mig selv.

Super tilfreds med forløbet hele vejen igennem

”Har været på utallige slankekure, der kun virkede på den korte bane. Og i overgangsalderen stak vægten helt af med forhøjet blodtryk og forhøjet blodsukker (prædiabetes) oveni. I dag har jeg tabt 15 kilo, holder vægten, og alle tal ser fine ud. Og der er stadig plads til at nyde livet. Det kan jeg kun takke Jesper og hans team for”.

4 graviditeter og 136 kilo

Jeg har kæmpet med overvægt i alle mine år. Jeg kan huske tilbage på en skolegang, hvor jeg altid følte mig forkert. For stor. For klodset. Efter 4 børn og dertilhørende ekstra kilo på grund af graviditeterne, ramte vægten på et tidspunkt knap 136 kilo. Jeg skammede mig hver dag over, hvordan jeg så ud, og jeg var så mega ked af altid at gå i det samme tøj.

Gastric bypass og overgangsalder

For 10 år siden fik jeg en gastric bypass operation og tabte 68 kilo. Jeg holdt vægten indtil for 1 år siden, hvor overgangsalderen kom bragende ind i mit liv. Inden jeg havde set mig om, havde jeg taget 14 kilo på.

Jeg er fysisk aktiv, løber og cykler og spiser qua min operation i forvejen ikke så meget. Nu har jeg valgt FIT for LIVET som vejleder, coach og samarbejdspartner. Og vigtigst af alt: Som hjælper mig med at komme af med de 14 kilo igen.

Læs historierne fra vores andre medlemmer her

Nemt at få vejledning og konsultation

Jeg har kæmpet med overvægt hele livet, og efter jeg hurtigt havde taget på i forbindelse med min overgangsalder, opstartede jeg Wegovy. Jeg har nu tabt over 19 kg. på et halvt år.

Jeg har ingen bivirkninger haft og har været super tilfreds med forløbet hele vejen igennem. Jeg har kunnet passe skole, arbejde, familie og alting.

Jeg har været glad for flexibiliteten hos FIT for LIVET. Det har været nemt for mig at få recepterne. Nemt at få vejledning. Nemt at få en konsultation jeg har ikke skulle vente lang tid, jeg har kunnet skrive og så har der været respons lige med det samme.

Jeg har været på 1000-vis af forskellige slankekure. Nogen virkede, andre var helt hen i vejret. Men fælles for dem alle var, at efter 6 mdr. havde jeg taget det hele på igen. Eller mere til.

Og så startede det hele ligesom forfra. Også mit dårlige selvværd.

Med vægttabsmedicin og FIT for LIVET oplever jeg for første gang at have fået to medspillere i min vægttabsrejse. 

Mine gode råd

Jeg har samlet nogle af mine bedste råd, som jeg håber kan være til gavn for andre i lignende situationer, der ligesom mig er startet på et medicinsk vægttabsforløb.

Mål din krop

Tag målinger på de samme steder hver gang og gør det eventuelt på samme dag, som du tager din injektion. På den måde kan du uge for uge holde øje med, hvordan dine målinger ændrer sig og se fremgangen.

Motion

Det kan være svært at vise sin krop frem i svømmehallen, have modet til at træne i et fitnesscenter eller blot en stor udfordring at sætte sig op på cyklen.

Mit personlige råd er at starte med en gåtur. Du kan gå tidligt om morgenen, hvor der er roligt, eller senere på aftenen. Gå den samme rute i 14 dage og prøv at øge tempoet gradvist for dermed at gå hurtigere og hurtigere.

Opstart med medicinen

Først og fremmest vil jeg anbefale at se en instruktionsvideo om proceduren, før man begynder at tage injektionerne.

På hjemmesiden kan du finde en video med Jesper Nygart, der guider dig igennem processen. Det er vigtigt at være fortrolig med selve pennen, så man undgår spild af de værdifulde dråber.

Videoen finder du her:

Kost

Som jeg i mit sidste blogindlæg var inde på, synes jeg personligt at det er interessant at høre hvad andre, der også er på en vægttabsrejse, gør i forhold til kost.

Min morgenmad består hver morgen af to spiseskefulde græsk yoghurt med honning og mysli. Det er rigt på protein og det holder en mæt hele morgen og formiddagen. Hvis jeg mod forventning oplever sult inden frokost, spiser jeg en gulerod, noget vandmelon, eller nogle bær som en let snack.

Til frokost vælger jeg enten et æg med rejer eller et stykke rugbrød med smøreost og peberfrugter. Til aftensmad spiser jeg det samme som min familie, blot i mindre portioner, så jeg kan holde styr på mine kalorieindtag.

Ved at følge disse råd håber jeg, at du kan få en god start på vægttabsrejsen og opnå dine mål. Husk, at det er en individuel rejse, og at det er vigtigt at finde de strategier, der virker bedst for dig.

_BUS7228_MitWerk_Jesper_Square2

"Jeg har set, hvordan denne medicin kan ændre liv, og det motiverer mig til at dele min erfaring gennem FIT for LIVET"