Start nu
Start nu

MARIA 31 ÅR - DESIGN KOORDINATOR

Mit forløb har været
virkelig tilfredsstillende

Inden jeg startede mit medicinske vægttabsforløb, havde jeg flere bekymringer, som jeg set i bakspejlet ikke havde behøvet at være så nervøs for.

Maria har tabt 24 kilo

Jeg startede med en vægt på 85 kilo og håbede virkelig at Wegovy kunne hjælpe mig til at starte på en frisk. Mit vægttab har i perioden været roligt og stabilt.

Endeligt et normalt BMI

Jeg har i længere tid forsøgt at tabe mig gennem kost, træning og dertilhørende personlig træner, men det har ikke givet mig de ønskede resultater. Derfor startede jeg mit medicinske vægttabsforløb hos FIT for LIVET.

Mit vægttab har været stille og roligt og stabilt.

Det er vigtigt for mig at min hjerne følger med den ændring som min krop den udfører. Det betyder jeg tænker rigtig meget over hvor meget jeg spiser, hvor meget jeg handler ind.

Det er vigtig at hjernen stadigvæk er med og den har fået de har gode vaner. Det betyder også at mit tøj er begyndt at sidde lidt løst og der snart skal ny gaderobe til, men jeg giver det lige et par måneder endnu. Indtil hovedet er med og jeg er fuldt tilfreds med resultaterne.

Efter at have nået sit vægttabsmål med FIT for LIVET skal Maria nu påbegynde sin udtrapning.

Mine største bekymringer

Jeg var i starten nervøs for at skulle stikke mig. Både fordi jeg ikke er så god til nåle, men også fordi jeg var bange for at gøre noget forkert, så det tog nok en god halv time, før jeg turde stikke den første gang

Jeg så derfor videoen hvori Jesper instruerer injektionen et par gange, inden jeg “hoppede ud i det”.

Selve dét at klikke nålen på og stikke sig, gik over al forventning, og jeg synes slet ikke at det gør ondt. Jeg kan godt bløde en lille bitte smule (meget meget lidt), men det ikke noget der kræver andet end at det hurtigt tørres væk.

Videoen finder du her:

Effektivt vægttab med FIT for LIVET

Vi lægger en plan for dit videre forløb med fokus på klassiske ændringer af vaner og livsstil, så dit sunde vægttab varer ved – uden at gå på kompromis med din livskvalitet. Husk, det er ikke en kur, men en kurs. Og helst for livet.

Medicinske vægttabsforløb er vidt forskellige. Nogle har behov for megen kontakt, mens andre er helt selvkørende. Du kan selv mærke dine behov og være med til at forme dit eget forløb ud fra dine individuelle behov. Vi vil altid være rigtig glade for at kunne hjælpe dig, når du kontakter os.

Forløbet må forventes at tage mindst 1-2 år, så du når i mål med dine livsstilsændringer og det maksimale vægttab, men du kan stoppe til enhver tid.

"Jeg har kunnet skrive og så har der været respons lige med det samme - det har været super vigtigt for mig"